Vítejte na mém blogu jen a jen o celebritách:))

životopísek linds

13. srpna 2006 v 1:41 |  Lindsay Lohan

Herečka

Datum narození:02.07.1986
Místo narození:New York, USA
Znamení: Rak

Lindsay Lohan se narodila 2.7. 1986 v New Yorku.Její první role byla ve filmu z roku 1998 Past na rodiče,kde si Lindsay zahrála rovnou dvoj roli-Annie a Hallie.Poté následovali né moc známé filmy Life-size a Get a Clue. V roce 2003 natočila bláznivou komedii Mezi námi děvčaty.Tento film odstartoval i její pěveckou kariéru.Následoval film Zpověd královny střední školy(2004) a potřeštěná komedie Protivný sprostý holky.V roce 2005 natočila film Můj auťák brouk...Linds už nechtěla hrát v teengerských filmech a tak natočila film Just my luck(jen trošku štěstí)ve kterém si zahrála s Chrisem Pine a kterém prohlásila že líbá víc než dobře.Jejím posledním filmem je zatím drama-Bobby.Film vypráví o atentátu spáchaného na senátora Roberta F.Kennedyho v roce 1968 a o tom co se dělo ten večer.V poslední době ale Linds ztrácí na popularitě.Na chvíly byla anorektičkou ale anorexii překonala a už začala normálně jíst.Filmy vyměnila za večírky s Paris Hilton a dokonce se o ní objevili i zprávy o použití kokainu a o tom že si chtěla podřezat žíly.To že Linds vyměnila filmy za večírky bude asi tím že už od 11 let stojí před kamerami a je pod neustálým dohledem novinářů.Její kariéra ji vlastně připravila o dětství a pubertu.Takže to Linds těd dohání těmi večírky až do rána..Přálelé i fanoušci mají strach aby si tímhle nezníčila svou kariéru která už visí na vlásku.Linds je krásná a nadaná tak doufejme že se z toho brzy dostane a bude točit ty skvělé filmy jako dřív..
Filmografie:
2006 Bobby
Jen trošku štěstí
Prairie Home Companion
2005 Můj auťák Brouk
2004 Protivný sprostý holky
Zpověď královny střední školy
2003 Mezi námi děvčaty
2002 Najděte stopu
2000 "Bette"
Life-Size
1998 Past na rodiče
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 aneta aneta | Web | 20. září 2006 v 17:46 | Reagovat

Lindsay se mi líbí. Jo a máš pěknej blogís. Jestli budeš mít chuť tak jukni na můj.

2 autorka webu autorka webu | 23. září 2006 v 19:29 | Reagovat

jj díky..máš taky pěknej..pěkný fota

3 verca verca | 21. května 2008 v 19:21 | Reagovat

lindsay je super.ale tysi na uz asi zabudla hmmmmmmmmmm

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama